Avem o filosofie foarte simpla: incercam intotdeauna sa atingem perfectiunea. Future Mobile Solutions este o echipa dinamica si flexibila, cu profesionisti tineri, dar cu experienta in dezvoltarea de aplicatii. Ei impartasesc aceleasi obiective: planificarea, dezvoltarea si mentinerea unor solutii scalabile intr-un mediu profesionist.

Obiectivul nostru principal este satisfacerea cererilor clientilor prin dezvoltarea de solutii optime in conformitate cu specificatiile stabilite, pentru utlizarea pe termen lung. Pentru realizarea acestui obiectiv consideram importante calitatea inalta a mediului de lucru si managementul echipei. Ele contribuie la stimularea creativitatii si colaborarea in afaceri.

Prin politici la nivel de companie, echipa Future Mobile Solutions creeaza solutii software adaptate la nevoie clientilor prin comunicarea continua, de la planificarea initiala si analiza de business, la faza de implementare si asistenta post-livrare.

Suntem o echipe talentata de programatori si designeri si oferim solutii de inalta calitate la preturi competitive. Avem clineti din Europa, Statele Unite, Africa si China.

Fiecare membru al echipei are cel putin 2 ani de experienta in dezvoltarea de aplicatii si sunt instruiti pentru a planifica, dezvolta,  testa si livra solutii la timp, la cele mai inalte standarde.

Advertisements